Justus Lipsius

Brussel
Onderhouds-en renovatiewerken van de Justus Lipsius

Wetstraat 175
1000 Brussel

Als onderdeel van een totaal contract voor verbouwingswerkzaamheden, ingrijpende hernieuwing en onderhoud van het JUSTUS LIPSIUS gebouw ; de volledige verwezenlijking van conferentiezalen, uitgerust met cabines voor simultane vertaling van een Media Center en de bouw van een binnenplaats.
Dit project is in verschillende fases uitgevoerd geweest aangezien het gebouw in dienst bleef.
De coördinatie van de verschillende fases werd uitgevoerd door de projectleider en zijn ploeg, welke voltijds aanwezig was.

    Client
    Raad Europese Gemeenschap
    Architect
    BUREAU C.D.G.
    B.E. Stability
    ELLYPS
    B.E. Special Techniques
    LAVALIN - COPPEE COURTOIS
    Total Amount
    80.974.390 €
    Total Surface
    215.000 m²
    Realisation
    2000 - 2009