LAVOISIER II

Brussel
Publiek Vastgoed

Charles Malis straat 44 - 48
1080 Brussel

Creëren  van gemene lokalen en 89 woningen, variërend van studios  tot appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, in een gedeelte van de gebouwen A en B aan de kant van de Charles Malis straat in een Design & Build formule.

Het project voorziet een vergroening van de gebouwen.  Een gemeenschappelijke tuin en een groenere inrichting van het binnenhof.  Dit nieuwe hof  van 969 m² zal worden aangelegd  tussen de twee gebouwen en de brandweertoegang.  De twee gebouwen worden vertikaal gescheiden teneinde de zone “woningen” volledig af te scheiden van de zone “economische ruimten voor ondernemingen” (vorige beëindigde fase – Lavoisier I).

Er worden eveneens 93 parkeerplaatsen voorzien

 

    Client
    SLRB - Citydev
    Architect
    ASSAR
    B.E. Stability
    VK Engineering
    B.E. Special Techniques
    XCO
    Total Amount
    11.540.768 €
    Total Surface
    9668 m²
    Realisation
    2015 - 2017