Klein Eiland – Collecteur

Anderlecht
Realisatie van verscheidene ruwbouwwerken en hun afwerking

Hoofdrioolstraat 15
Jules Graindorlaan 80
Industrielaan 14
1070 Anderlecht

Realiseren van verscheidene ruwbouwwerken, speciale technieken en hun afwerking met het oog op het hergroeperen van de activiteiten FIS (Signaletiek Interventie ploeg) en FIT (Technische Interventie Ploeg) enerzijds en de exploitatie van bijkomende bussen op het netwerk anderzijds verspreid over drie MIVB sites in Brussel Zuidwest

 • Site COLLECTEUR : renovatie werken van de industriële site voor het onderbrengen van de activiteiten  FIS en FIT over een totale vloeroppervlakte van ongeveer 5000 m² inclusief buitenaanleg en speciale technieken.
 • Site BREL : aanpassingswerken van het bus atelier en de bus parking voor de exploitatie van bijkomende gelede bussen op het netwerk. Er worden ook kleinere nevenprojecten voorzien op de site waaronder de plaatsing van inbraak werende roosters op de gevel, de plaatsing van led verlichting ter verhoging van het parkeercomfort en het vernieuwen van de onthaal loge.
 • Site KLEIN EILAND : de aanpassingen van een bestaande logistieke site tot een volwaardige stelplaats “BRUSSEL ZUID” voor standaard en gelede bussen uitgerust met speciale technieken, een tank- en wasinstallatie, de voorzieningen voor de chauffeurs en een atelier voor het onderhoud.

 

 

  Client
  MIVB
  Architect
  A.D.E. Architectes - Grontmij Belgium
  Total Amount
  16.465.682 €
  Total Surface
  5.000 m³
  Realisation
  2014 - 2018