Groep

De groep Rabot Dutilleul (RD) werd in 1920 opgericht in Lille – Frankrijk.

In de loop der tijd heeft de groep op velerlei vlakken heel wat deskundigheid verworven. Hierdoor kan RD vandaag probleemloos instaan voor het ontwerp en de uitvoering van elk vastgoedproject.

RD is een onafhankelijk groep, internationaal werkzaam op het vlak van promotie, bouw en beheer van gebouwen. RD heeft zijn plaats ingenomen tussen de 10 eerste Franse groepen van aannemers van bouw- en openbare werken.

De waarden die RD hoog in zijn vaandel draagt steunen op twee pijlers : de gemeenschappelijke inzet van zijn 1740 medewerkers en het opbouwen van duurzame relaties met zijn partners.

De Groep RD is actief over vrijwel het gehele Franse grondgebied, België en Polen. De familie Dutilleul heeft op heden 85 % van de Groep RD in handen, de resterende 15 % behoort toe aan de medewerkers.

  • Stichtingsjaar : 1920 Maatschappelijke zetel : Lille in Frankrijk
  • Directie :  François Dutilleul (Voorzitter), Patrick Bailloeul (Algemeen Directeur van de directie), Gilles Dupont (lid van de directie, voorzitter van Rabot Dutilleul Constructie).
  • Activiteit 2016 :  753 M €   RD_RA2016
  • Effectieven : 1740 medewerkers
  • Inplantingen : Frankrijk, België en Polen

 

 

Nacarat_nRabot Dutilleul Construction_nRabot Dutilleul Partenariats_nPouchain 706x548 Gerim_n logosmclogos-LDW_horizontal-blancLes Entreprises Simonis_n